keskiviikko 22. kesäkuuta 2011

Rich Mullins - Winds of Heaven, Stuff of Earth

Alkuperäinen julkaisuvuosi: 1988



Valmiina myrskyyn?

Rich Mullins oli monelle varmasti tuntematon ennen tätä albumia. Kaksi ensimmäistä albumia menivät hakiessa oikeaa tyyliä, jonka hän löysi juuri tällä julkaisulla. Rich oli saanut tehtyä Amy Grantille hitin "Sing Your Praise to the Lord", joten odotukset olivat kovat. Tämä albumi lunasti ne!

Rich Mullinsin tyyliä voisi kuvailla pop-rockin tapaiseksi ylistykseksi, mutta jotenkin hänen musiikkinsa on niin paljon enemmän. Hitit "Awesome God" ja "If I Stand" ovat fantastista kuunneltavaa, mutta pelkästään niiden takia ei kannata ostaa koko albumia. Albumi kannattaa ostaa koko albumin takia tietysti!

Aloituskappale "The Other Side of the World" sekä sitä seuraava "With the Wonder" ovat hienoja kappaleita, vaikka niistä ei mitään hittejä tullutkaan. Alun lapsikuoro on hieno veto. "Home" on kappale josta tuli melko suuri "hitti" - tosin se jäi monen Richin kappaleen varjoon, valitettavasti.

"Such a Thing As Glory" on iloinen kappale, ja tulen siitä hyvälle tuulelle. Samoiten "...And I Love You" tarjoaa positiivista sanomaa. "Ready for the Storm" on yksi niistä kappaleista joka pääsi aikanaan Richin kokoelmalle, tosin kakkososalle. "One True Love" ja "How Can I Keep Myself from Singing" ovat molemmat myös hyviä kappaleita, vaikka eivät aivan kärkipäästä.

Kokonaisuutena Rich Mullins tarjosi toiveikkaita, positiivisia, herkkiä ja hyviä sanoituksia, samoin syvällisiä ja erinomaisia sävellyksiä. Tämä albumi on lähes täyttä kultaa!

1. The Other Side of the World
2. With the Wonder
3. Awesome God
4. If I Stand
5. Home
6. Such a Thing As Glory
7. ...And I Love You
8. Ready for the Storm
9. One True Love
10. How Can I Keep Myself from Singing

* * * * ½

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti