keskiviikko 15. kesäkuuta 2011

Sandi Patti - Morning Like This

Alkuperäinen julkaisuvuosi: 1986



Siunattu on Hän, joka tulee Herran nimessä!

Sandi Patti on niitä naislaulajia, jotka ovat uskovien piireissä melko tunnettuja, jopa Suomessa. Vaikka hänellä on paljon albumeja, ainoastaan tämä oli päässyt TOP100:aan CCM Magazinen listalla. Yleiskatsaus antaa jo selkeän kuvan tästä albumista. Jo biisien nimen perusteella kyseessä on ylistysalbumi. Mahtipontinen ylistysalbumi! Musiikkityyliltään tämä muistuttaa paljon Amy Grantin albumia "Age to Age", joka julkaistiin neljä vuotta ennen tätä albumia.

Albumi on tosiaan mahtipontinen! En muista tavanneeni näin mahtipontista albumia koskaan. Toisaalta se on vahvuus, toisaalta heikkous. Joitakin voisi jopa äklöttää tämän tyyppinen musiikki, mutta minua ei. Alkupään biisit muistuttavat paljon ABBAn joitain kappaleita. Mukana on reippaita biisejä sekä vähän rauhallisempia. Sandi Pattilla on silti todella mahtava, kaunis ääni. Kaunis ja vahva ääni! Sanoitukset ovat monien biisien kohdalla todella upeita ja Jumalaa ylistäviä. Ne rohkaisevat minua yhä uudestaan luottamaan Jumalan armoon.

Levyllä on erittäin upeita biisejä, joista suurimmiksi suosikeikseni ovat nousseet "Hosanna", "Let There Be Praise", "Love in Any Language", "In the Name of the Lord" ja kirkkaimpana erittäin kaunis "Shepherd of My Heart". Oikeataan loputkin biisit ovat upeita, mutta "Face to Faith" ei sovi kokonaisuuteen. Se on aivan liian vanhanaikainen kappale tyyliltään.

Kokonaisuutena Sandi Patti on tehnyt kauniin ylistysalbumin. Levyn biisit ovat pääosin loistavia ja kuuntelusta tulee hyvälle mielelle.

1. Let There Be Praise
2. Hosanna
3. Unshakeable Kingdom
4. Shepherd of My Heart
5. Love in Any Language
6. King of Glory
7. Face to Faith
8. Was It a Morning Like This
9. In the Name of the Lord
10. There Is a Savior

* * * * ½

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti