torstai 26. toukokuuta 2011

Jaci Velasquez - Beauty Has Grace

Alkuperäinen julkaisuvuosi: 2005



Tämä rakkaus kuuluu kaikille.

Jaci Velasquezin neljä ensimmäistä albumia olivat paljolti latinopoppia. Tällä levyllä suunta kuitenkin muuttui, sillä monet kappaleista ovat uskomattoman rock-henkisiä. Muutama balladikin on saatu mahtumaan.

Avausraita "I'm Not Looking Down" on menevän tuntuinen biisi. Kitarasoolot säkeistöjen välissä kuulostavat pirteiltä. En saa tästä kappaleesta silti paljoa irti. "With All My Soul" sen sijaan kuulostaa paljon paremmalta. Kuulostaa todella herkältä kappaleelta! "Prayer to Love" on vielä herkempi. Sanoisin, että se kuuluu suosikkeihini! Ensimmäinen balladi on "Lay It Down", joka on todella liikuttavan kuuloinen mutta myös aavistuksen tyhjänpäiväinen. Jacin herkkä ja vahva ääni hakee kuitenkin vertaistansa. "Something Beautiful" on albumin rankin kappale.

"Tonight" on rento duetto Michael Clarken kanssa. Ensikuulemalta se oli minun lempikappaleitani, mutta nyt arvostukseni sitä kohtaan on hieman vaimentunut. "When You Hold Me" saa vähitellen miettimään, että onko Jaci ottanut vaikutteita Rebecca St. Jamesin laulutyylistä. Niin paljon tuo kyseinen kappale muistuttaa "God" -albumin joitain rankempia kappaleita. "Reason to Believe" on hieman tyhjänpäiväinen täyteraita. "Supernatural" on myös yhtä tyhjän kanssa, vaikka onkin kauniisti tehty. Sanoisin silti, että se on huonoin biisi, jonka olen kuullut Jacilta. "This Love" silti pelastaa paljon! Se on Jacin yksi monipuolisimmista biiseistä. Sen sanoma on myös loistava: Jumalan rakkaus kuuluu todellakin kaikille. Jumala näkee meidät kaikki lopulta samanlaisina.

Kokonaisuutena albumi on todella rokkaava. Tulen kaipaamaan Jacin pop-aikoja, mutta onhan se hyvä vähän uudistua välillä. Parhaat fiilikseni sain kuitenkin rennoista kappaleista, toki muutama hyvä rock-henkinen kappalekin mahtuu hyvyyksien joukkoon.

1. I'm Not Looking Down
2. With All My Soul
3. Prayer to Love
4. Lay It Down
5. Something Beautiful
6. Tonight
7. When You Hold Me
8. Reason to Believe
9. Supernatural
10. This Love

* * * *

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti