perjantai 11. helmikuuta 2011

Krystal Meyers - Dying for a Heart

Alkuperäinen julkaisuvuosi: 2006



Armo on kaunista.

Krystal Meyers on kristillisen rockin naislaulaja, jota on verrattuna Rebecca St. Jamesiin sekä maallisella puolella Avril Lavigneen. Tyyliltään hän muistuttaa paljon enemmän Avrilia kuin Rebeccaa omasta mielestäni. Sanoitukset ovat kuitenkin kristillisempiä ja Jumalaa kunniottavampia kuin Avrilin laulamat kappaleet. Tämä on Krystalin toinen albumi. Hän tuli tutuksi minulle, kun näin GodTubessa musiikkivideon "The Beauty of Grace", joka löytyy tältä levyltä.

Albumi alkaa rokkaavalla tavalla. "Collide" on yksi menevimmistä albumin biiseistä ja myös yksi parhaista. Krystalin ääni sopii hyvin biisiin. Hänellä on tyypillinen 2000-luvun naisrock-laulajan ääni. "Live" tuntuu jotenkin merkityksettömältä vedolta avausraidan jälkeen. Se on rokkaava, mutta se on niin perustavaraa. "The Beauty of Grace" on todella menevä ja kaunis kappale - ehdottomasti paras levyltä.

"The Situation" on taas niitä biisejä, jotka ovat meneviä mutta merkityksettömiä levyn koko annin kannalta. "Love Is on the Run" on Krystalia taas parhaimmillaan. Riffit ovat hyviä ja raju meno vaan jatkuu.

Seuraava kappale on sanoitukseltaan muuten hyvä, mutta lausahdus "Elvis is dead but my king is alive" vaikuttaa kamalalta, suorastaan nololta. Tämän johdosta kappale tekisi mieli skipata, kun siitä posket punastuu myötähäpeästä.

"Together", "Shake It Off" ja "Stand And Scream" jatkavat perustavanlaista kohtalaisen hyvää rokkia. "Hallelujah" on rauhallinen lopetusbiisi - liian rauhallinen. Albumi on muuten rajua ja nopeatempoista, mutta viimeinen biisi pilaa tunnelman. Se olisi kannattanut jättää pois.

Kokonaisuutena albumi ei nyt suureksi klassikoksi varmasti koskaan kasva, se on siihen melko tavanomainen. Silti muutamat hyvät biisit, hyvät lyriikat (lukuunottamatta yhtä kamalaa fipaa) ja ennen kaikkea hyvä sanoma nostavat sen ihan kohtalaisen hyvälle tasolle. Krystalilla on vielä tulevaisuutta!

1. Collide
2. Live
3. The Beauty of Grace
4. The Situation
5. Love Is on the Run
6. Only You Make Me Happy
7. Together
8. Shake It Off
9. Stand And Scream
10. Hallelujah

* * * *

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti