perjantai 18. helmikuuta 2011

Leslie Phillips - The Turning

Alkuperäinen julkaisuvuosi: 1987



Jumala katselee sinua.

Leslie Phillipsin neljäs albumi on samalla viimeinen, jonka hän teki Leslie-nimellä. "The Turning" on niin ikään hänen viimeinen CCM-aikakauden albuminsa. Tämän jälkeen hän alkoi käyttää nimeä Sam Phillips ja ryntäsi sekulaarimarkkinoille. Tämä albumi löytyy sijalta kahdeksan TOP100 CCM-albumien listalta.

"River of Love" on kaunis, herkkä ja rauhallinen kappale - täydellinen avaamaan tämän albumin. Kappaleessa puhutaan Jumalan ikuisesta rakkaudesta meitä kohtaan. Kappale on akustisesti tehty. Leslien solistin taidot tulevat tässä esille todella hyvin. "Love Is Not Lost" ei ollut suosikkikappaleitani ihan alussa, mutta jälkeenpäin olen vasta tajunnut kuinka loistava se on. Vaikka parisuhteemme hajoaisivat, niin tosi rakkaus ei koskaan häviä. Kappale on rokimpi kuin aloituskappale. "The Turning" on paljon etnisemmän kuuloinen kuin ensimmäisen kappaleet. Kertosäe on paljon vahvemman kuuloinen kuin A-osuus.

"Libera Me" on kappaleita, jotka tuskin aukeavat ensikuuntelulla. Se on kuitenkin Leslien suosituimpia kappaleita. Taputukset biisin aikana kruunaavat kappaleen hienouden. "Carry You" on rauhallinen ja etnisen kuuloinen kappale. Hassua kyllä, voisi luulla että Outi ja Lee Müller ovat saanet vaikutteita - ken tietää.

"Beating Heart" on taas rokimpaa materiaalia ja suurimpia hittejä albumilta. "Expectations" kertoo paljon albumin materiaalista - se on suureksi osaa kokeellista. Se voi olla albumi vähiten tunnettu kappale, mutta myös erikoisin. "Down" herätti aluksi minussa erittäin voimakkaan tunteen, se kertoo ihmisen syntisyyden tunteesta ja miten Jumala voi auttaa häntä sen pois saamiseksi.

"Answers Don't Come Easy" on albumin varmaankin suurin hitti. Se on suht' rauhallinen. "God Is Watching You" on täydellinen lopetus lähes täydelliselle albumille. Jumala katselee meitä - Jumala näkee meidät - aivan joka tilanteessa, teimme oikein tai väärin. Tämä varmasti pistää miettimään.

Kokonaisuutena albumi on varmasti ansainnut paikkansa gospel-maailmassa. Vaikka Leslie siirtyikin sekulaarimpaan musiikkiin tämän jälkeen, hänen neljä ensimmäistä albumia ovat todella arvostettuja, ja varsinkin tämä, kristillisen musiikkidiggareiden kesken. "The Turning" on kokeellinen albumi, mutta siinä on myös rokimmat sekä rauhallisemmat hetkensä. Se ei ole turhaan yksi suosikkialbumeistani.

1. River of Love
2. Love Is Not Lost
3. The Turning
4. Libera Me
5. Carry You
6. Beating Heart
7. Expectations
8. Down
9. Answers Don't Come Easy
10. God Is Watching You

* * * * *

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti